BURSA / MUDANYA - Necla Orhan İlkokulu

May

Bu projede çocukların masal farkındalığını artırmayı, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmeyi, masallar sayesinde çocukların kendilerini iyi ifade etmelerini ve farklı etkinliklerle sorumluluk almalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

May

Polonya ve Türkiye ortaklarının kurduğu projemizde Türkiye, Romanya, Polonya, Litvanya ve Yunanistan dahil olmak üzere farklı ülkelerden öğretmen ve öğrencilerle çalışıyoruz.

Projedeki amacımız çocuklara temel matematiksel kavram ve becerileri kazandırmak,

Matematiğe karşı olumlu bir tutum geliştirmek.

Etkinliklerde çocukları matematiksel dili kullanmaya teşvik etmek gibi benzer kazanımlardır.

May

Bu proje ile yaşadığımız dünyayı daha  sürdürülebilir, sağlıklı ve yaşanabilir hale getirmeyi amaçlıyoruz.Sürdürülebilir bir dünya için öğrencilerimizin atık materyal öneminin farkına varmalarını istiyoruz.Öğrencilerimizin atık materyalleri geri dönüştürerek kullanmalarını istiyoruz.

May

Bu proje ile farklı ülkelerden 5-9 yaş aralığındaki öğrencilerin çeşitli geleneksel oyunlar ile dijital dünyadan bir nebze olsun uzaklaşmalarını ve etkin öğrenme temelli geleneksel oyunlara yönelmelerini amaçlamaktadır.

May

Okulumuzda 'MATH MASTERS’ adlı etwinning projesi öğretmenimiz Dilek AKTAN tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Projemizde okulöncesi dönem çocuklarının matematik becerilerini yaparak – yaşayarak öğrenmeleri hedeflenmiştir..oku