BURSA / MUDANYA - Necla Orhan İlkokulu

Şbt

Anasınıfı "Susam Sokağı" sınıfı öğrencileri İnterneti güvenli kullanmak için nelere dikkat etmemiz gerektiği ile ilgili sohbet ederek, tartışarak, bilgiler edindi. Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili etkinlikler yaparak günü eğlenceli hale getirdiler.

Şbt

' Susam Sokağı' Sınıfı B Şubesi Anasınıfı öğrencileri, Okul Öncesi Öğretmeni Havva Özkan rehberliğinde "Hayvan Dostu Okul" adlı eTwinning projesini 2021-2022 Eğitim-Öğretim Döneminde okulumuzda uyguluyor.

Ara

Okulumuzda ' Oynasın Minikler Gelişsin Zihinler' adlı etwinning projesi Dilek AKTAN tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Projemiz Bursa, Diyarbakır ve Azerbaycan ortaklı olup, akıl ve zeka oyunlarını içermektedir.

Ara

Anasınıfı Süper Kahramanlar sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Dilek AKTAN rehbeliğinde 'Hepsi Çocuk' adlı eTwinning projesini 2021-2022 eğitim-öğretim yılında okulumuzda uyguluyor.